ΠΡΟΦΙΛ

Η Carmyco A.E. είναι μια βιομηχανία που δραστηριοποιείται επιτυχώς στην παραγωγή και εμπορία χρωμάτων, βερνικιών και κολλητικών ουσιών.

Φιλοσοφία

Εξελίσσεται με όραμα και συνέπεια για την κάλυψη των αναγκών κάθε συνεργάτη.

Η ιστορία

Κατέχει ηγετική θέση από την ίδρυσή της.

ΠΡΟΦΙΛ

Η Carmyco A.E. είναι μια βιομηχανία που δραστηριοποιείται επιτυχώς στην παραγωγή και εμπορία χρωμάτων, βερνικιών και κολλητικών ουσιών. Το όνομά της έχει ταυτιστεί με την ποιότητα και τους υψηλούς στόχους εξέλιξης και ανάπτυξης. Με ένα άρτια οργανωμένο δίκτυο παραγωγής και πωλήσεων, επεκτείνει συνεχώς τις δραστηριότητές της, δημιουργώντας νέα, πρωτοποριακά προϊόντα, με γνώμονα πάντα την ποιότητα και την καινοτομία.

Ξεκινώντας την πορεία της από την Αθήνα, στις αρχές της δεκαετίας του ΄60, κάλυψε τις εγχώριες ανάγκες, κατέχοντας σημαντικό μερίδιο αγοράς. Πλέον, με την αυξανόμενη εξαγωγική της δραστηριότητα καλύπτει χώρες όπως Κύπρο, Βουλγαρία, Αλβανία, Γεωργία, Ρουμανία, Σερβία, Π.Γ.Δ.Μ., Αιθιοπία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Λίβανο και Ερυθραία.

Εγκατεστημένη σήμερα στα Οινόφυτα Βοιωτίας, η εταιρεία συνδυάζει το οργανωμένο δίκτυο παραγωγής και πωλήσεων με το άρτια καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό. Τα στοιχεία αυτά αποτελούν βασικά πλεονεκτήματα του ομίλου, ο οποίος συνεχίζει με συνέπεια και υπευθυνότητα την επέκταση των δραστηριοτήτων του.

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Πορεία με ποιότητα και συνέπεια

Στην εταιρία Carmyco στόχος και φιλοδοξία ήταν και πάντοτε είναι η παροχή προϊόντων και υπηρεσιών υψηλότατων προδιαγραφών. Θέτοντας ως προτεραιότητα τις φιλικές προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο διαδικασίες, ικανοποιούμε υπεύθυνα, άμεσα και με συνέπεια τις ανάγκες κάθε συνεργάτη, ενώ παράλληλα διατηρούμε την αξιοπιστία μας σε κάθε πτυχή των επιχειρησιακών μας διαδικασιών.

Η ποιότητα είναι ο πυρήνας των οραμάτων και των ενεργειών μας, επιλέγοντας πάντα αξιόπιστα υλικά υψηλών προδιαγραφών.

  • Επικεντρωνόμαστε στη δημιουργία καινοτόμων προϊόντων, ικανών να καλύψουν ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών και αναγκών, αξιοποιώντας στο μέγιστο τις νέες τεχνολογίες
  • Προσφέρουμε σωστή, συνεπή και άμεση εξυπηρέτηση στους συνεργάτες μας
  • Παρέχουμε τα απαραίτητα εφόδια και εγγυήσεις μέσα από τις διαδικασίες και το ενημερωτικό υλικό μας, διαθέσιμο για κάθε συνεργάτη
  • Εξασφαλίζουμε το υψηλότερο δυνατό όφελος για το καταναλωτικό μας κοινό, διατηρώντας την αξιόπιστη εικόνα μας

Η ιστορία της Carmyco

Σημαντικές στιγμές για την εταιρία

ΊΔΡΥΣΗ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ

1963: Η Carmyco ιδρύεται στην Αθήνα και ξεκινά την παραγωγή και εμπορία κολλητικών ουσιών.
1967: Μεταφέρεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στην Αθήνα.
1971: Ξεκινάει η εξαγωγή των προϊόντων της, σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία.
1980-81: Μια σειρά επενδυτικών προγραμμάτων επιτυγχάνουν την επέκταση των κτιριακών εγκαταστάσεων καθώς και το διπλασιασμό της παραγωγικής της δυνατότητας.
1990: Κατ’ επέκταση της επιτυχίας της, δημιουργεί ένα πλήρως εξοπλισμένο τμήμα έρευνας & ανάπτυξης και ξεκινά την παραγωγή οικοδομικών χρωμάτων και βερνικιών.
1998: Εγκαθίσταται σε νέο ιδιόκτητο χώρο έκτασης 51.000 τ.μ. στα Οινόφυτα Βοιωτίας και δημιουργεί νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, ώστε να καλύπτει όλο το φάσμα εφαρμογών.

ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ…

2000: Δημιουργείται υποκατάστημα στη Θεσσαλονίκη για την κάλυψη των αυξανομένων αναγκών των συνεργατών της στη Β. Ελλάδα. Επιπλέον, η Carmyco πιστοποιείται κατά το πλέον σύγχρονο πρότυπο ISO 9001:2000 τόσο στην παραγωγή όσο και στη έρευνα, το σχεδιασμό και την ανάπτυξη των προϊόντων της.
2001: Στα πλαίσια αναδιοργάνωσης στον τομέα του Marketing , σχεδιάζονται και υλοποιούνται τα κατοχυρωμένα brands Status, Optimum και Primo βρίσκοντας άμεση και θερμή ανταπόκριση από το καταναλωτικό κοινό.
2002: Η κορυφαία ποιότητα των προϊόντων καθώς και η γκάμα των οικολογικών χρωμάτων, κατατάσσουν την εταιρία Carmyco στις πρώτες θέσεις των βασικών προμηθευτών του Ολυμπιακού χωριού και άλλων ολυμπιακών έργων.
2004: Η ραγδαία ανάπτυξη των εξαγωγών σε 25 χώρες παγκοσμίως, οδηγεί στη δημιουργία υποκαταστήματος στη Ρουμανία.

ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ

2012: Εξαγορά Carmyco από THRAKON.
2014: Ανανέωση εμπορικού σήματος STATUS και CARMYFIX.