“Τα αστέρια συναντιούνται” : Ο όμιλος Thrakon καλωσορίζει την Carmyco.

carmyco acquisition 2

Στις 19 Δεκεμβρίου του 2012, στο ξενοδοχείο Ιntercontinental στην Αθήνα, παρουσιάστηκε στους συνεργάτες Νοτίου Ελλάδος η εξαγορά της εταιρίας Carmyco από τον Όμιλο Thrakon.
Η στρατηγικής σημασίας απόφαση ενδυναμώνει την παρουσία τόσο του Ομίλου Thrakon όσο και της εταιρίας Carmyco, σε Ελλάδα και εξωτερικό, καθώς προσφέρει ακόμα μεγαλύτερες δυνατότητες παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών. Η διευρυμένη πλέον γκάμα προϊόντων περιλαμβάνει χρώματα (πλαστικά, ακρυλικά, οικολογικά, κ.α.), κόλλες (δέρματος, ξύλου, υποδηματοποιίας, κ.α.) καθώς και βερνίκια.

Ο Όμιλος THRAKON συνεχίζει να επεκτείνει τις δραστηριότητές του στην Ελλάδα. Τα τελευταία 3 χρόνια ο επενδυτής δείχνει τη συνεχή αφοσίωση και εμπιστοσύνη του στη χώρα μας, έχοντας επενδύσει περισσότερα από 15 εκατομμύρια ευρώ.

Ο μέτοχος κύριος Jon Sjoborg, παρά την έντονη οικονομική κρίση που αντιμετωπίζει η Ελλάδα από το 2009, στηρίζει τη χώρα μας με επενδύσεις ξένων κεφαλαίων. Το γεγονός αυτό υποδηλώνει την εμπιστοσύνη του για επενδύσεις στην Ελλάδα καθώς επίσης και την πρόθεση του να στηρίξει τις εγκατεστημένες εδώ επιχειρήσεις του και να δεσμεύσει κεφάλαια στη χώρα μας προσδοκώντας σε μελλοντική ανάπτυξη.