carmyco factory

Συγχώνευση εταιριών CARMYCO και THRAKON υπό την επωνυμία ΘΡΑΚΩΝ ΚΟΝΙΑΜΑΤΑ ΘΡΑΚΗΣ ΑΕΒΕ

Αγαπητέ Συνεργάτη,

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την συγχώνευση των εταιρειών CARMYCO ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΟΛΛΗΤΙΚΩΝ ΟΥΣΙΩΝ ΒΕΡΝΙΚΙΩΝ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑΤΩΝ  και ΘΡΑΚΩΝ ΚΟΝΙΑΜΑΤΑ ΘΡΑΚΗΣ ΑΕΒΕ, υπό την επωνυμία ΘΡΑΚΩΝ ΚΟΝΙΑΜΑΤΑ ΘΡΑΚΗΣ ΑΕΒΕ.

Η ολοκλήρωση  της συγχώνευσης οδηγεί τις εταιρείες μας σε μια ενιαία εταιρική οντότητα, ενισχύοντάς την θέση τους στην αγορά. Επιθυμία μας είναι να συνεχίσουμε να  παρέχουμε προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, καθώς και η διαρκής ανάπτυξη μας προκειμένου να ανταποκρινόμαστε άμεσα και αποτελεσματικά στις ανάγκες σας. Με τη διαδικασία της συγχώνευσης θα επιτύχουμε συνέργειες που θα ενισχύσουν το δίκτυο  συνεργατών και την γκάμα προϊόντων μας, οδηγώντας σε περαιτέρω βελτίωση της συνεργασίας μας.

Λειτουργικά, από αυτό το σημείο και έπειτα, οι συναλλαγές θα γίνονται  από και προς την εταιρεία μας  καθώς και κάθε επικοινωνία σας με εμάς και αντίστροφα θα γίνεται με την εταιρεία THRAKON ΑΕΒΕ, με τα παρακάτω στοιχεία:

Διακριτικός Τίτλος: THRAKON ΑΕΒΕ

ΑΦΜ: 094292250

Δραστηριότητα: ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΟΝΙΑΜΑΤΩΝ

Κωδικός Δραστηριότητας: 23640000

Τηλέφωνο: 210-3633512

Fax: 210-3640230

Διεύθυνση: Λ ΣΥΓΓΡΟΥ 130, 11745 ΑΘΗΝΑ

ΔΟΥ: Φ.Α.Ε. ΑΘΗΝΩΝ

Κωδικός ΔΟΥ: 1159

Ημ.Έναρξης:  01/03/1996

Αντίστοιχα, οι τραπεζικοί λογαριασμοί της εταιρείας CARMYCO ΑΕ ενεργοί,  με νέο δικαιούχο την εταιρεία THRAKON ΑΕΒΕ.

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία και διευκρίνιση που θα διευκολύνει τη μετάβαση στη διάδοχη κατάσταση, και ελπίζουμε στην περαιτέρω ανάπτυξη της συνεργασίας μας.

Με εκτίμηση

Εμμανουήλ Παπαδάκης

Διευθύνων Σύμβουλος, Μέλος Δ.Σ.